DISCO Shimano Steps — 
Handicapcykel med elmotor

HMI 118761 + 118762

En DISCO cykel giver dig frihed til at motionere og klare hverdagens gøremål som både selvhjulpen og med ekstra medvind på cykelstien. Det sikrer vores førsteklasses elcykel-system, Shimano Steps E6100, som vil være din trofaste støtte på alle dine cykelture ud i det blå.

Ring +45 9992 0600

Og få rådgivning om den rigtige løsning for dig.

Vi anbefaler DISCO til dig, der er gangbesværet og/eller balanceudfordret, eller som er utryg ved at stige op på en almindelig cykel – og til dig, der bare har lyst til en anderledes 3-hjulet cykel.

Denne model kommer med lidt ekstra medvind med den kraftige og lette motor, som er designet for optimal kraftoverføring fra pedalerne, så du får den maksimale rækkevidde og komfort på turen. Den harmoniske og intelligente el-assistance er intuitiv og nem at betjene. Køredistancen på et fuldt opladet batteri er op til 45 km, og ved gunstige vind- og vejrforhold ofte endnu længere. Skærmen på styret informerer dig om batteriniveau, hastighed, kørt distance, aktuelt hjælpeniveau og meget mere.

Batteriet er aftageligt og opladning kan derfor finde sted lige dér, hvor du foretrækker.

Du regulerer i samtlige gear selv motorydelsen via tre niveautrin; jo lavere niveautrin du anvender, jo længere bliver din køredistance. Motoren slår selv fra ved 25 km/t.

Læs mere om motoren

Gearsystem efter ønske:

  • Friløb med 5 gear (manuel skift – standard)
  • Friløb med 5 gear ”DI2” (fuldautomatisk skift – tilkøb)

Download datablad

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)