Leder du efter en trehjulet elcykel?

Vi er til at finde mange steder – også på mange europæiske landeveje! Se her, hvor du kan finde din nye 3-hjulet elcykel.

Leder du efter en trehjulet elcykel?

En trehjulet elcykel fra PF mobility giver dig glæde og frihed i hverdagen og på landevejene.

Er du også vild med at bevæge dig rundt i byen eller naturen på din cykel? Det er også livet for os her hos PF mobility! At cykle skal være en mulighed for os alle – og derfor har vi hos PF mobility udviklet forskellige seniorcykler og trehjulede elcykler til voksne. Med en trehjulet elcykel med forhjuls- eller centermotor til voksne fra PF mobility er du garanteret mobilitet, motion og frihed.

Alle vores elcykler til voksne er bygget på fabrikken i Timring – det vil sige, at du får en danskproduceret kvalitets-elcykel, når du vælger PF mobility.

PF mobility er eksperter i trehjulede elcykler til voksne

Trehjulet elcykel til voksne

Hvis du leder efter en trehjulet elcykel til voksne, så er du kommet til det rette sted. PF mobility producerer trehjulede elcykler med forhjuls- eller centermotor til voksne på vores fabrik i Timring ved Vildbjerg. Ofte er det rart med lidt ekstra hjælp til benene på cykelturen – derfor er en trehjulet elcykel med motor fra PF mobility et godt bud til dig, der elsker at cykle – og som også gerne vil have et ekstra puf, så cykelturen bliver lidt lettere.

Vores cykler er stilrene i designet og bygget af materialer i god kvalitet for at give dig så behagelig en tur som muligt på en robust cykel. Vores trehjulede elcykler med motor er lette at køre, lette at dreje, og de ligger godt på vejen. PF mobilitys trehjulede elcykler er både til de små smutture rundt i lokalmiljøet og de lange ture ud på landevejene eller måske ud i naturen.

Hvilken trehjulet elcykel skal jeg vælge?

Når du skal købe en trehjulet elcykel til voksne, er det godt at kigge lidt rundt hos de forskellige forhandlere og producenter af elcykler til voksne. Her kan du se, hvilke cykler der tilbydes.

Hvilken elcykel, du skal vælge, afhænger af mange ting – designet, kvaliteten og dit behov. Vi er alle forskellige – vi kan lide forskelligt design på en elcykel, vi har forskellige krav til, hvor langt vi skal køre, og til hvilket terræn vi vil cykle i. Nogle kører kun i byen, andre vil også gerne kunne køre i mere landlige omgivelser. Du skal nøje overveje dine behov, inden du køber din trehjulede elcykel – hvis du gør det, har du de bedste chancer for at vælge den cykel, du bliver gladest for.

Hvor hurtigt må en elcykel køre?

Du kan få elcykler, der kører op til 45 kilometer i timen. De kaldes ofte for super elcykel, 45-elcykel eller speed pedelec. Men den mest almindelige elcykel til voksne kan køre op til 25 kilometer i timen, hvilket ifølge lovgivningen også er maksimalt tilladte hastighed. PF mobilitys trehjulede elcykler til voksne kan også køre op til 25 kilometer i timen, men kan også programmeres til lavere makshastighed. Glæd dig under alle omstændigheder til en dejlig tur med hjælp til benene fra vores stærke og miljøvenlige elmotorer.

Hvad koster en trehjulet elcykel?

Elcykler til voksne fås i mange forskellige prisklasser. Fælles for dem er dog, at de koster mere end en traditionel cykel, som kun kører ved hjælp af benkræfter. Hvis du vil have en elcykel i god kvalitet, som kan holde til mange og lange cykelture, så er det en god idé ikke at gå efter den billigste cykel. Ligesom med mange andre ting så gælder det også for elcykler, at det kan betale sig at betale lidt mere for kvalitet.

En elcykel til voksne fra PF mobility er en stilren cykel, som er bygget til, at du skal have en god tur hver gang, du sætter dig i sadlen (eller på sædet!)  – uanset om du vil på en kort smuttur rundt i byen, eller du vil en tur ud på landevejen og for alvor mærke vinden i ansigtet.  

Hvor meget motion får man på en trehjulet elcykel?

Måske tænker du også på, hvor meget motion, man får på en elcykel? Det kan vi godt forstå – det er der mange, der tænker på, inden de køber en elcykel. Mange tænker, at en tur på en elcykel umuligt kan give god motion, fordi man jo er hjulpet godt på vej af elmotoren.

Men det kan faktisk give rigtig god motion at tage en tur på elcyklen. Når du cykler på en elcykel til voksne, skal du stadig dreje pedalerne rundt. Du kan altså ikke bare læne dig tilbage og lade elcyklen gøre arbejdet for dig – en elcykel er nemlig ikke en knallert. På en elcykel får du desuden ofte lyst til at cykle flere kilometer, end hvis du cykler på en traditionel cykel – fordi du netop får lidt hjælp – og dermed føler, at du kan klare en længere tur. På den måde kan din elcykel faktisk bidrage med god motion. Og kniber det med benkræfterne, bliver elmotoren en uvurderlig hjælp i hverdagen, der gør, at du helt enkelt får lysten til at cykle, hvilket du uden motor måske ikke ville have.

Skal man have kørekort til elcykel?

Hvis du anskaffer dig en elcykel til voksne, skal du huske, at der gælder de samme færdselsregler på elcyklen, som hvis du cyklede på en almindelig cykel uden elmotor.

Hvis du køber en elcykel, som kan køre maksimum 25 kilometer i timen, behøver du ikke et kørekort til bil for at cykle lovligt på den. Det er langt de fleste elcykler, der maksimalt kan – og må! – køre 25 kilometer i timen. Kun de særligt hurtige elcykler også kaldet speed pedelec eller super elcykel, som kører op til 45 kilometer i timen, skal du have et kørekort til personbil for at cykle lovligt på.
Ingen af PF mobilitys elcykler kan køre op til 45 kilometer i timen, så dem kan du trygt cykle på uden kørekort.
Læs flere spørgsmål og svar her.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)