Trehjulede seniorcykler til voksne og børn - Friheden til at være den du er

Søger du efter en seniorcykel ?

Vi er til at finde mange steder – også på mange europæiske landeveje! Se her, hvor du kan finde din nye seniorcykel.

Få succes på landevejen og i hverdagen med en trehjulet seniorcykel fra PF mobility

Elsker du at cykle, eller savner du at mærke vinden i håret og på kinderne? Det kan vi godt forstå! Hos PF mobilty mener vi, at alle skal kunne cykle – derfor har vi et stort udvalg af seniorcykler med tre hjul til både en og to personer. Du kan også få vores seniorcykler med hjælpemotor, så du kommer endnu lettere frem.

Vi bygger alle vores seniorcykler på vores fabrik ved Vildbjerg – vores cykler er altså danskproducerede, så du får kram, når du vælger en seniorcykel fra PF mobility.

PF mobility er eksperter i seniorcykler

Seniorcykel med 3 hjul

Hvis du er på jagt efter en seniorcykel med 3 hjul, så har vi hos PF mobility flere gode bud til dig. Vi producerer vores seniorcykler til både en person og to personer, så I kan være flere på tur. Nogle gange er det dejligt med lidt ekstra hjælp, så derfor tilbyder vi også 3-hjulede seniorcykler med hjælpemotor. På den måde bliver det endnu lettere at tage en tur på seniorcyklen.

Hvis du vælger en 3-hjulet cykel fra PF mobility, kan du være sikker på, at du får kvalitet og stilrent design. Vi bygger robuste cykler, som kan klare hverdagens cykelture – både de korte og de lange, og vores seniorcykler er flotte og har mange fine detaljer.

En seniorcykel på 3 hjul fra os vil desuden være let at stige på og af for de fleste, ligesom den grundet det effektive differentiale  er let at dreje rund når du cykler i trafikken inde i byen. En PF mobility cykel ligger desuden godt på landevejen, så du også får en stor oplevelse, når du cykler langt eller ude i naturen.

 

Seniorcykel til 2 personer

Nogle gange er livet bare bedre i selskab med andre – derfor bygger vi hos PF mobility ligeledes seniorcykler til to personer. På den måde kan du komme ud og opleve verden og naturen med en, du holder af. Hvis I vælger en seniorcykel til 2 personer fra os, bliver I glade for både det smukke design og funktionaliteten – vi har nemlig tænkt på begge dele.

Vores seniorcykler til 2 personer er nemme at stige op på, nemme at komme af igen – og nemme at styre rundt i by og på land. Det er alt sammen med til at give jer en rigtig god oplevelse, når I skal afsted på seniorcyklen til 2 personer – eller en side-by-side, som mange ynder at benævne den! Glæd jer til oplevelser med vind i håret og røde kinder – også selv om du skal have lidt ekstra hjælp for at kunne cykle.

Vores 2-personers seniorcykler er egnet til beboere på bosteder og plejehjem eller til folk, der ikke ser eller går så godt. Her er det trygt at have en god hjælper ved sin side – og det kan I få med en seniorcykel til 2 personer fra PF mobility.

 

Tilskud til seniorcykel

Hvis du kigger efter en 2-personers cykel, skal du være opmærksom på, at du muligvis kan få tilskud til den fra din kommune. Du skal kontakte din hjemkommune for at finde ud af, om det er muligt for dig at få tilskud til din seniorcykel. Hvis en cyklen fx letter din hverdag, eller hvis du skal bruge din seniorcykel for at kunne komme på arbejde, kan du måske få tilskud til den.

Så glæd dig til, at du muligvis kan få tilskud til at komme ud og cykle – mærk naturen helt tæt på, se på bylivet og oplev oven i købet det hele med godt selskab ved siden af, hvis du vælger en seniorcykel til 2 personer fra PF mobility.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)