Trehjulede seniorcykler til voksne og børn - Friheden til at være den du er

Søger du efter en seniorcykel ?

Vi er til at finde mange steder – også på mange europæiske landeveje! Se her, hvor du kan finde din nye seniorcykel.

Få succes på landevejen og i hverdagen med en trehjulet seniorcykel fra PF mobility

Elsker du at cykle, eller savner du at mærke vinden i håret og på kinderne? Det kan vi godt forstå! Hos PF mobilty mener vi, at alle skal kunne cykle – derfor har vi et stort udvalg af seniorcykler med tre hjul til både en og to personer. Du kan også få vores seniorcykler med hjælpemotor, så du kommer endnu lettere frem.

Vi bygger alle vores seniorcykler på vores fabrik ved Vildbjerg – vores cykler er altså danskproducerede, så du får kram, når du vælger en seniorcykel fra PF mobility.

PF mobility er eksperter i seniorcykler

Seniorcykel med 3 hjul

Hvis du er på jagt efter en seniorcykel med 3 hjul, så har vi hos PF mobility flere gode bud til dig. Vi producerer vores seniorcykler til både en person og to personer, så I kan være flere på tur. Nogle gange er det dejligt med lidt ekstra hjælp, så derfor tilbyder vi også 3-hjulede seniorcykler med hjælpemotor. På den måde bliver det endnu lettere at tage en tur på seniorcyklen.

Hvis du vælger en 3-hjulet cykel fra PF mobility, kan du være sikker på, at du får kvalitet og stilrent design. Vi bygger robuste cykler, som kan klare hverdagens cykelture – både de korte og de lange, og vores seniorcykler er flotte og har mange fine detaljer.

En seniorcykel på 3 hjul fra os vil desuden være let at stige på og af for de fleste, ligesom den grundet det effektive differentiale  er let at dreje rund når du cykler i trafikken inde i byen. En PF mobility cykel ligger desuden godt på landevejen, så du også får en stor oplevelse, når du cykler langt eller ude i naturen.

 

Seniorcykel til 2 personer

Nogle gange er livet bare bedre i selskab med andre – derfor bygger vi hos PF mobility ligeledes seniorcykler til to personer. På den måde kan du komme ud og opleve verden og naturen med en, du holder af. Hvis I vælger en seniorcykel til 2 personer fra os, bliver I glade for både det smukke design og funktionaliteten – vi har nemlig tænkt på begge dele.

Vores seniorcykler til 2 personer er nemme at stige op på, nemme at komme af igen – og nemme at styre rundt i by og på land. Det er alt sammen med til at give jer en rigtig god oplevelse, når I skal afsted på seniorcyklen til 2 personer – eller en side-by-side, som mange ynder at benævne den! Glæd jer til oplevelser med vind i håret og røde kinder – også selv om du skal have lidt ekstra hjælp for at kunne cykle.

Vores 2-personers seniorcykler er egnet til beboere på bosteder og plejehjem eller til folk, der ikke ser eller går så godt. Her er det trygt at have en god hjælper ved sin side – og det kan I få med en seniorcykel til 2 personer fra PF mobility.

 

Tilskud til seniorcykel

Hvis du kigger efter en 2-personers cykel, skal du være opmærksom på, at du muligvis kan få tilskud til den fra din kommune. Du skal kontakte din hjemkommune for at finde ud af, om det er muligt for dig at få tilskud til din seniorcykel. Hvis en cyklen fx letter din hverdag, eller hvis du skal bruge din seniorcykel for at kunne komme på arbejde, kan du måske få tilskud til den.

Så glæd dig til, at du muligvis kan få tilskud til at komme ud og cykle – mærk naturen helt tæt på, se på bylivet og oplev oven i købet det hele med godt selskab ved siden af, hvis du vælger en seniorcykel til 2 personer fra PF mobility.

Spørgsmål og svar

Skal jeg handle gennem PF eller via en cykelhandler?

Vi handler både direkte med slutkunden, men også meget gerne gennem en lokal cykelhandler. Din store fordel ved at købe cyklen gennem en cykelhandler er, at du har hjælp lige ved hånden, når cyklen skal serviceres eller repareres. Det er både hurtigere og billigere for dig at trille ned til den lokale cykelforhandler; 3-hjulede cykler sætter man ikke på samme måde som en 2-hjulet cykel bag på krogen på bilen og kører afsted med. Og hos cykelhandleren kan du indgå en servicekontrakt på cyklen, hvilket vi ikke som producent af cyklen kan tilbyde. Husk at almindelig vedligehold af cyklen er dit eget ansvar.

Kør altid med korrekt dæktryk, sørg for at kæderne altid er smurte. Bremsekabler og gearkabler vil som en naturlig ting sætte sig efter brug og skal justeres ind. Har du ikke selv mod på disse ting, vil en aftale med den lokale cykelhandler være en rigtig god idé!

Har PF et rullende værksted til at udføre service og reparationer på cyklen?

I din to-årige reklamationsperiode kan du blot kontakte os, hvis der opstår fejl eller mangler på cyklen, der kommer ind under PF mobilitys produktansvar. Vi vil så sende en vogn ud til dig og om muligt reparere cyklen på stedet. Er dette ikke muligt tager vi cyklen med retur til fabrikken og reparerer den dér – og returnerer den til dig, naturligvis uden omkostninger ved konstaterede produktfejl.

Kommer vi ud over de to år, sker enhver reparation og fragt af cyklen på din regning, hvorfor vi kun kan anbefale, at du indgår en serviceaftale med den lokale cykelhandler (se også: “Skal jeg handle gennem PF eller via en cykelhandler?”). Gennem hele cyklens levetid vil du blive faktureret direkte for evt. fragt/kørsel og reparationer, der ikke falder under din reklamationsret. Vore muligheder for deciderede reparationer hos dig er begrænsede, da vi ikke har et decideret mobilt værksted til rådighed. Hvis cyklen er købt igennem en forhandler skal du tage kontakt til forhandleren, som så vil kontakte os hvis behov herfor.

Kan jeg få leveret min cykel i min helt egen favoritfarve?

Vi leverer som standard vore cykler i 4 valgfrie farver: metalrød, metalsølv, metalblå eller matsort. Er du helt vild med pink, orange, gul – eller en hvilken som helst anden farve – kan vi mod en merpris levere cyklen i lige den farve, du måtte ønske. Kontakt os og forhør nærmere om mulighederne.

Er der fuld valgfrihed til at vælge det gear, man vil på dobbeltcyklen?

Ja! I grundmodellen af cyklen vælger man frit det gear, man har lyst til – uanset hvad den anden på cyklen vælger at køre i. Således kan den ene eksempelvis vælge at køre i 7. gear, mens det måske passer den anden bedre at køre i 5. gear. Men begge er med til at drive cyklen fremad, og jo mere, begge på cyklen tramper med, jo længere er køredistancen på et fuldt opladet batteri. Har man i passagersiden behov for en pause, kan man holde sådanne, når det passer én, da der er friløb i højresiden.

Duo fås dog i en særlig såkaldt reha-model. Som navnet antyder er dette en speciel rehabiliteringsudgave, hvor man – hvis passageren eksempelvis skal genoptræne muskulatur, motorik  m.v. f.eks. efter en hjerneskade – kan vælge en model, hvor de to pedalsæt kan kobles sammen, således at de to pedalsæt kører synkront og man derved “tvinger” passageren til at træde med rundt – evt. hjulpet på vej af et par fodstøtter på pedalerne. I denne udgave kører pilot og passager følgelig med samme tråd; passageren kan dog kobles ud når vedkommende har brug for en pause.  

Kan jeg sælge min gamle cykel til PF mobility?

Vi kan som producent og fabrik ikke tilbyde at tage din gamle cykel retur og/eller indgå i brugthandler. Vil du af den ene eller anden årsag skille dig af med din cykel, anbefaler vi, at du forsøger at sælge den på de gængse salgsplatforme.

Er det ikke at “snyde” at købe cyklen med elmotor?

Hvis din fysik er begrænset ser vi det kun som en kæmpehjælp, at du kan få assistance fra en motor, der kan hjælpe dig ud i land og by. El-assistance er din sikring for fortsat mobilitet og den dermed forbundne livskvalitet. Er man blevet træt, går det op ad bakke, hjælper passageren ikke med på dobbeltudgaven og så videre, ja så er det ligeledes både behageligt og ofte direkte nødvendigt, at man kan få hjælp fra motoren.

Du slipper dog ikke for motion, for den indbyggede sensor skal registrere, at du træder i pedalerne for at motoren giver dig hjælp. Og så er det bare et faktum, at du helt enkelt har lyst til og også kommer længere omkring med el-assistance, end du sikkert var kommet med en udgave UDEN motor.

 

Læs flere spørgsmål og svar her.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)