Trehjulede handicapcykler til voksne og børn - Friheden til at være den du er

Søger du handicap- eller seniorcykel ?

Vi er til at finde mange steder – også på mange europæiske landeveje! Se her, hvor du kan finde din nye handicapcykel.

Handicapcykel - PF mobilitys trehjulede cykler giver dig kvalitet på både landevejen og i livet

Med en cykel fra PF mobility vil du opleve røde kinder og vind i håret, når du mærker friheden på cykelstierne. Vi har et bredt udvalg af trehjulede cykler med mulighed for hjælpemotor og i versioner med plads til to.

Vore cykler produceres fra bunden på vores fabrik ved Vildbjerg. Cyklerne gennemtestes og prøvekøres af vores dygtige medarbejdere og leveres personligt til dig. Du får ganske enkelt ikke en bedre og mere sikker cykel end hos os.

PF mobility er eksperter i handicapcykler

Handicapcykel med 3 hjul

Hos PF mobility er vi eksperter i at lave handicapcykler. Du kan få vores handicapcykler med 3 hjul og til 1 eller 2 personer. Du kan også få din handicapcykel med hjælpemotor, så du kommer endnu lettere frem.

Vores handicapcykler med 3 hjul er robuste og byggede til at kunne holde til lange køreture og oplevelser i byen og i naturen. En trehjulet cykel behøver ikke være klodset at se på – PF mobilitys cykler er smukke og elegante og bygget i robuste materialer.

PF mobilitys handicapcykler med 3 hjul er lette at stige ind i, de er nemme at styre og manøvrere rundt i trafikken, og de er meget stabile. Alt det sikrer dig, at du altid får en god oplevelse, når du stiger ombord i vores trehjulede handicapcykel.

 

Handicapcykel til 2 personer

Er du på jagt efter en god handicapcykel til 2 personer, så skal du tage et kig på vores trehjulede cykler til to personer. Her får du kvalitet, lækkert design og god plads til 2 personer.

Glæd dig til at opleve verden med en person ved din side. Turen bliver ofte lidt hyggeligere, når I er 2 om at træde i pedalerne og 2 til at se og opleve verden. PF mobilitys handicapcykler til 2 personer er lette at stige ind i og gode at sidde i. Vores trehjulede handicapcykel til 2 personer ligger stabilt på vejen, og den er naturligvis let at styre, så I altid føler jer sikre, uanset hvem der sidder i cyklen.

Vores cykler er designet og bygget specielt til alle, der skal have lidt ekstra hjælp til at komme ud og opleve verden på en cykel.  Det kan fx være beboere på et plejehjem eller bosteder eller folk med synshandicap, der vil elske at cykle på vores handicapcykler til 2 personer.

 

Tilskud til din handicapcykel

Ved du, at du måske kan få tilskud til din handicapcykel? Det er din kommune, der skal give dig tilskuddet. Du kan fx få tilskud til en handicapcykel, hvis den letter din hverdag, eller hvis den er nødvendig for, at du kan udøve et erhverv – altså komme på arbejde.

Der er næsten ikke noget, som gør krop og sjæl så godt som en god tur på cykel – og det kan du altså få tilskud til, hvis du har et varigt fysisk eller psykisk handicap på den en eller anden måde. Du skal indsende en ansøgning til din kommune – og så tager den stilling til, om du er berettiget til at få tilskud til en handicapcykel.

 

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)