Trehjulede handicapcykler til voksne og børn - Friheden til at være den du er

Søger du handicapcykel ?

Vi er til at finde mange steder – også på mange europæiske landeveje! Se her, hvor du kan finde din nye handicapcykel.

Handicapcykel - PF mobilitys trehjulede cykler giver dig kvalitet på både landevejen og i livet

Med en cykel fra PF mobility vil du opleve røde kinder og vind i håret, når du mærker friheden på cykelstierne. Vi har et bredt udvalg af trehjulede cykler med mulighed for hjælpemotor og i versioner med plads til to.

Vore cykler produceres fra bunden på vores fabrik ved Vildbjerg. Cyklerne gennemtestes og prøvekøres af vores dygtige medarbejdere og leveres personligt til dig. Du får ganske enkelt ikke en bedre og mere sikker cykel end hos os.

PF mobility er eksperter i handicapcykler

Handicapcykel med 3 hjul

Hos PF mobility er vi eksperter i at lave handicapcykler – eller seniorcykler, som de rettelig også er. Du kan få vores senior-/ handicapcykler med 3 hjul og til 1 eller 2 personer. Du kan også få din senior-/ handicapcykel med hjælpemotor, så du kommer endnu lettere frem – og længere omkring.

Vores handicapcykler med 3 hjul er robuste og byggede til at kunne holde til lange køreture og oplevelser i byen og i naturen. En trehjulet cykel behøver ikke være klodset at se på – PF mobilitys cykler er smukke og elegante og bygget i robuste materialer.

PF mobilitys senior- og handicapcykler med 3 hjul er lette at stige ind i, de er nemme at styre og manøvrere rundt i trafikken, og de er meget stabile. Alt det sikrer dig, at du altid får en god oplevelse, når du stiger ombord i vores trehjulede handicapcykel.

 

Handicapcykel til 2 personer

Er du på jagt efter en god handicapcykel til 2 personer, så skal du tage et kig på vores trehjulede cykler til to personer. Her får du kvalitet, lækkert design og god plads til 2 personer.

Glæd dig til at opleve verden med en person ved din side. Turen bliver ofte lidt hyggeligere, når I er 2 om at træde i pedalerne og 2 til at se og opleve verden. PF mobilitys handicapcykler til 2 personer er lette at stige ind i og gode at sidde i. Vores trehjulede handicapcykel til 2 personer ligger stabilt på vejen, og den er naturligvis let at styre, så I altid føler jer sikre, uanset hvem der sidder i cyklen.

Vores cykler er designet og bygget specielt til alle, der skal have lidt ekstra hjælp til at komme ud og opleve verden på en cykel.  Det kan fx være beboere på et plejehjem eller bosteder eller folk med synshandicap, der vil elske at cykle på vores handicapcykler til 2 personer.

 

Tilskud til din handicapcykel

Ved du, at du måske kan få tilskud til din handicapcykel? Det er din kommune, der skal give dig tilskuddet. Du kan fx få tilskud til en handicapcykel, hvis den letter din hverdag, eller hvis den er nødvendig for, at du kan udøve et erhverv – altså komme på arbejde.

Der er næsten ikke noget, som gør krop og sjæl så godt som en god tur på cykel – og det kan du altså få tilskud til, hvis du har et varigt fysisk eller psykisk handicap på den en eller anden måde. Du skal indsende en ansøgning til din kommune – og så tager den stilling til, om du er berettiget til at få tilskud til en handicapcykel.

Spørgsmål og svar

Kan jeg prøve cyklen inden køb?

Ja! Det er vigtigt at sikre sig, at du som kunde får en cykel der passer til dit behov, og kan afhjælpe den funktionsnedsættelse, der gør, at du ikke kan benytte en alm. 2-hjulet cykel.

Derfor er du altid velkommen her på fabrikken til en demonstration / afprøvning af vores cykler (med forudgående aftale), hvor vi kan være behjælpelige med tilpasning af cyklen og montering af evt. tilbehør. Vi kommer også gerne til hjem til dig på din adresse for en afprøvning, hvis det foretrækkes.

Dette er helt gratis, og en sådan afprøvning vil som oftest på dagen give svar på mange spørgsmål og dermed danne basis for dit eventuelle køb.

Har I reservedele til gamle cykler?

Ja, vi har dele til selv 15-20 år gamle cykler. Kontakt os og forhør nærmere!

Kan jeg leje en cykel hos PF mobility?

Vi er som fabrik ikke gearede til at kunne forestå udlejning af vore cykler, men går du i købstanker, så kontakt os og forhør nærmere om mulighederne for en prøvekørsel, der ofte straks giver dig en god basis for at vurdere, om en given model er noget for dig.

Kan jeg købe cyklen på afbetaling?

Vi kan desværre ikke for nuværende tilbyde finansiering af cyklen.

Hvorfor er der ingen priser på jeres hjemmeside?

Vi har valgt ikke at påføre priser på hjemmesiden, da vi meget gerne vil have en dialog fra starten, hvor vi ud fra dit behov sammen kan finde den mest ideelle løsning. Det er ofte sådan, at den løsning man selv havde i tankerne fra starten ikke nødvendigvis er den løsning, der bedst dækker ens behov, men der kan vi via dialogen sammen og vores erfaring og viden om egne produkter og løsningsmuligheder sammensætte den bedste specifikation til dig, og derefter beregne den endelige pris.

Så ring gerne og hør nærmere om en løsning der passer til netop dig!

Kan man få tilskud fra kommunen til en cykel fra PF mobility?

Det kan vi desværre ikke svare definitivt ja eller nej til. Du må i de enkelte tilfælde rette henvendelse hos kommunen og forhøre dig om mulighederne. Det afhænger meget af din situation og en vurdering fra den enkelte sagsbehandler. Serviceloven (socialloven) indeholder dog passager, hvor muligheder og rettigheder for personer under myndighedsalderen behandles; formålet med de ydelser, man ifølge loven kan tilkendes er, at familien kan leve så normalt som muligt til trods for barnets funktionsnedsættelse samt at undgå, at barnets handicap forværres eller får andre og mere alvorlige følger.

Læs flere spørgsmål og svar her

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)