Førsteklasses medvind på din cykeltur

Motorer i højeste kvalitet

Shimano Steps E6100

I snart 100 år har japanske Shimano været verdens suverænt største producent af cykeludstyr. Det hele begyndte for dem med frihjulsteknikken i år 1921, og over de seneste mange årtier har den teknologiske udvikling i cykelverdenen spurtet afsted. Shimano har hele vejen igennem været blandt de fremmeste sprintere i feltet, og de leverer den dag i dag nogle af verdens absolut bedste cykelmotorsystemer.
Dem kan du få hos PF Mobility. Vi bruger det førsteklasses motorsystem Shimano Steps E6100, som sikrer noget af det bedste medvind, du kan få på landevejene. Den kraftfulde og lette motor placeret mellem pedalerne sikrer med den indbyggede kraftsensor en optimal kraftoverføring fra pedal til hjul, så du får den maksimale rækkevidde og det maksimale ud af din indsats. Træder du lidt til i pedalerne får du tilsvarende hjælp, men jo mere du træder, jo mere hjælper motoren også med. Køredistancen er på et fuldt opladet batteri op til 40-50 kilometer (på enkeltcyklerne), og ved gunstige vejr- og vindforhold ofte endnu længere. Faktisk betydeligt længere ved valg af lav hjælpeniveau og ved selv at træde godt med!
El-assistancen er intuitiv og meget let at betjene. På styret kan du via en LCD-skærm hele tiden følge med i batteriniveau, din aktuelle fart, den kørte distance, hjælpeniveauet og meget mere.
Shimano Steps E6100 er din trofaste støtte på alle dine ture ud i det blå. Kom forbi vores fabrik i Timring, og prøv en cykel. Er dette ikke muligt, kommer vi gerne til dig. Kontakt os og hør nærmere om mulighederne.

Bemærk, at Shimano Steps ikke tilbydes på vore Stabilo modeller.

Heinzmann Direct Power

Som alternativ til Shimano Steps center-motoren kan vi ligeledes levere vore cykler med en kraftfuld motor indbygget i forhjulet. Dette motorsystem som benævnes Direct Power og som fremstilles af tyske Heinzmann kommer i spil ved eftermonteringer og hvor man som bruger har behov for en alternativ måde at drive cyklen frem på. Således fungerer denne motor ved, at en speed sensor ved pedalarmen registrerer, at man træder i pedalerne. Gør man det kan man samtidig betjene det indbyggede gashåndtag. Cyklens fremdrift sikres så i en forening af speed sensoren, gashåndtaget, valg af hjælpeniveau og ens tråd i pedalerne. Et ideelt system, hvis det kniber med benkræfterne.

Heinzmann motorsystemet fungerer så godt som lydløst, og med dens kraftige ydeevne er du sikret utallige oplevelser på din cykel i forvisning om, at når du yder så nyder du! Som ved Shimano Steps motoren kan du også ved Direct Power systemet i hvert gear vælge, hvilket hjælpeniveau ud af 3 mulige, du aktuelt ønsker fra motoren.

Ved begge motorsystemer kan batteriet oplades på cyklen, men husk ved temperaturer under
10° C at lade batteriet op indendørs; dette sikrer dig den længste batterilevetid.

Bemærk, at Direct Power ikke tilbydes på vore Duo modeller.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)