Hvad koster en trehjulet cykel til voksne?

Det er næsten lige så svært at svare på, hvad en trehjulet cykel til voksne koster, som at svare på, hvad en bil koster. Det afhænger nemlig fuldstændig af modellen – og ikke mindst udstyret. Ønsker du fx en trehjulet elcykel, er den dyrere end en trehjulet voksencykel uden motor.

Hvis du overvejer at købe en trehjulet cykel til voksne, anbefaler vi, at du undersøger flere forskellige modeller, da der kan være forskel på design og kvalitet – ikke alle trehjulede cykler til voksne er ens.

Overvejer du at købe trehjulet cykel til voksne hos os?

Overvejer du én eller flere af vores modeller, hjælper vi dig gerne med at afdække hvilken, der passer bedst til netop dit behov. Vi har et godt udvalg af forskellige modeller, både med og uden motor og til både en og to personer. Derudover har vi et stort udvalg af tilbehør, som giver mulighed for at tilpasse cyklen til dig. Når vi ved, hvad du overvejer at købe, kan vi svare dig på, hvad netop din trehjulede cykel koster.

Du er velkommen til at ringe til os, hvis du gerne vil høre mere. Når vi kender dine behov, kan vi også give dig en pris på den cykel, der passer til dig. Ring gerne til os på 99 92 06 00 eller book en prøvetur her.

Vil du vide mere om trehjulede elcykler?

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)